titan jel fiyatı

Uyarı ve Yan Etkiler

Bazı internet sitelerinde Titan Jel Gold ile ilgili çeşitli iddialar bulunmaktadır.

Titan Jel Türkiye Sağlık Bakanlığının Kozmetik Ürün Bilgi Sistemine kayıtlı bir ürün olduğundan dolayı bu şekilde iddiaları belirtmek yasal olarak uygun değildir. Bu yüzden dolayı sitemiz içerisinde herhangi bir iddia bulamamaktasınız.

Titan Gel Gold ürünümüz bitkisel içeriklerden üretildiğinden dolayı, bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Yine de beklenmeyen bir yan etki gözlendiği taktirde, vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşuna müracaat ediniz.

Titan Jel, harici kullanım için üretilmiştir. Yenmez ve göz temasından kaçınılmalıdır. Çocukların ulaşamayacakları, serin yerlerde muhafaza edebilirsiniz. Buzdolabı içerisinde saklanmasında sakınca yoktur.

Tahriş olmuş ve açık yara bulunan cilt üzerinde kullanılması uygun değildir.

Titan Jel’in dış kutusunun altında ve plastik ambalajının üzerinde seri numarası ile birlikte, son kullanım talimatı yer almaktadır. Son kullanım tarihi geçmiş olan ürünleri kullanmayınız.

Ürünün plastik ambalajının kapak kısmı üzerinde güvenlik şeridi bulunmaktadır. Güvenlik şeridi yırtılmış veya bulunmayan ürünleri kullanmadan iade edip, değişim talep ediniz.

Aklınıza takılan bütün konular için 905365683014 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayabileceğiniz gibi, sitemiz içerisinde yer alan canlı destek operatörlerimize de yazabilirsiniz. Aynı zamanda vermiş olduğumuz irtibat numarasının Whatsapp hattı üzerinden de iletişim sağlayabilirsiniz.